De ring, die de liefde bezegeld, heeft altijd al een magische betekenis gehad. Een trouwring is een symbool en een juweel, een waardevol sieraad en een zichtbaar teken van een belofte en verbintenis. Saint Maurice heeft een collectie trouwringen ontworpen die uniek is en kwaliteit en puurheid uitstraalt, de puurheid van een huwelijk. Er zijn net zoveel variaties mogelijk in ringen als er wensen zijn zodat u de ring kunt kiezen die perfect bij u en uw geliefde past. Saint Maurice trouwringen dus!

De collectie trouwringen van Saint Maurice die we op onze website presenteren, is slechts een impressie van alle mogelijkheden. In onze winkel vindt u nog veel meer prachtige trouwringen in diverse variaties. Zo kunt u onder andere kiezen uit trouwringen in 14 of 18 kt goud, in één kleur maar ook in bi-color of tri-color. U kunt kiezen voor een ring met of zonder diamanten, gepolijst of gematteerd en in verschillende breedte maten.

Op de website van Saint Maurice vindt u een trouwring configurator. U kunt met behulp van deze configurator uw eigen unieke trouwringen samenstellen. Heeft u iets samengesteld dat u mooi vindt? Print het voorstel uit en neem het mee naar onze winkel.

U bent meer dan welkom om ons een bezoek te brengen. We zullen u vol trots onze Saint Maurice collectie laten zien en u, met onze kennis en kunde, zo goed mogelijk adviseren bij het uitzoeken van de perfecte trouwringen. Onze winkel is 7 dagen per week voor u geopend en u kunt bij ons terecht met én zonder afspraak. Wij raden u aan om voor het uitzoeken van uw trouwringen een afspraak te maken zodat we alle tijd voor u hebben. Neem hiervoor contact met ons op.

Prijzen kunnen wijzigen in verband met de goudkoers en diamantprijzen en daarom zijn deze niet op de website opgenomen. Neem voor de actuele prijzen contact met ons op.