Vandaag de dag is het uitzoeken van trouwringen wel even wat anders dan het 50 jaar geleden was. In de tijd van onze ouders was een trouwring eigenlijk standaard glad, gepolijst en gemaakt van geelgoud. Zij hoefden hooguit na te denken over de breedte van de ring en of er wel of geen diamantje in kwam. Tegenwoordig is er zo veel keuze aan kleuren, vormen en materialen, dat het uitzoeken van dé perfecte ring een hele zoektocht kan zijn. U kiest voor trouwringen die bij u en bij uw leven passen: trouwringen die uw persoonlijkheid en verbintenis met elkaar weergeven. Gerstner is al ruim 150 jaar gespecialiseerd in het maken van trouwringen die perfect aansluiten bij uw mogelijke wensen.

De collectie trouwringen van Gerstner die we op onze website presenteren, is slechts een impressie van alle mogelijkheden. In onze winkel vindt u nog veel meer prachtige trouwringen in diverse variaties. Zo kunt u onder andere kiezen uit trouwringen in één kleur maar ook in bi-color en tri-color. U kunt kiezen voor een ring met of zonder diamanten en in verschillende breedte maten.

U bent meer dan welkom om ons een bezoek te brengen. We zullen u vol trots onze Gerstner collectie laten zien en u, met onze kennis en kunde, zo goed mogelijk adviseren bij het uitzoeken van de perfecte trouwringen. Onze winkel is 7 dagen per week voor u geopend en u kunt bij ons terecht met én zonder afspraak. Wij raden u aan om voor het uitzoeken van uw trouwringen een afspraak te maken zodat we alle tijd voor u hebben. Neem hiervoor contact met ons op.

Prijzen kunnen wijzigen in verband met de goudkoers en diamantprijzen en daarom zijn deze niet op de website opgenomen. Neem voor de actuele prijzen contact met ons op.