Welke andere dag in het leven is zo gepland en wordt zo intens beleefd als de trouwdag. Op deze dag gaat u samen met uw geliefde een verbintenis voor de rest van uw leven aan. Romantisch, spannend en bijzonder. Deze dag wordt gevierd op een manier die bij u beiden past. Daar horen uiteraard ook speciale ringen bij, sterker nog daar horen de perfecte ringen bij. U kiest voor trouwringen die bij u en bij uw leven passen: trouwringen die kwaliteit uitstralen en uniek zijn. Trouwringen die exclusief én die met liefde gemaakt zijn. Aller Spanninga trouwringen!

De collectie trouwringen van Aller Spanninga die we hier onze website presenteren, is slechts een impressie van alle mogelijkheden. In onze winkel vindt u nog veel meer prachtige trouwringen in diverse variaties. Zo kunt u onder andere kiezen uit trouwringen in één kleur maar ook in bi-color en tri-color. U kunt kiezen voor een ring met of zonder diamanten en in verschillende breedte maten. Op de website van Aller Spanninga kunt u alvast inspiratie opdoen en talloze ringen bekijken uit het uitgebreide aanbod.

U bent meer dan welkom om ons een bezoek te brengen. We zullen u vol trots onze Aller Spanninga collectie laten zien en u, met onze kennis en kunde, zo goed mogelijk adviseren bij het uitzoeken van de perfecte trouwringen. Onze winkel is 7 dagen per week voor u geopend en u kunt bij ons terecht met én zonder afspraak. Wij raden u aan om voor het uitzoeken van uw trouwringen een afspraak te maken zodat we alle tijd voor u hebben. Neem hiervoor contact met ons op.

Prijzen kunnen wijzigen in verband met de goudkoers en diamantprijzen en daarom zijn deze niet op de website opgenomen. Neem voor de actuele prijzen contact met ons op.