Goudsmid en juwelier Alexander Punte heeft de combinatie gemaakt tussen het ontwerpen, maken en verkopen van sieraden. Naast een eigen juwelierszaak brengt hij sinds 1995 ook een eigen handgemaakte sieradenlijn op de markt, Spirelli by Alexander Punte.

Ringen, hangers, armbanden, kettingen en oorbellen behoren tot de Spirelli collectie. Kenmerkend zijn de gebruikte kleuren- en materiaalcombinaties. De handgemaakte sieraden zijn uniek, zonder dat ze per definitie duurder zijn. Bent u toe aan een uniek sieraad, dat niet door iedereen gedragen wordt? Spirelli by Alexander Punte zorgt hiervoor!

Hieronder ziet u een impressie van de collectie die we in onze winkel hebben. U bent meer dan welkom om ons een bezoek te brengen. We zullen u vol trots onze Spirelli collectie laten zien en u zo goed mogelijk adviseren bij het uitzoeken van het perfecte sieraad.

Onze winkel is 7 dagen per week voor u geopend en u kunt bij ons terecht met én zonder afspraak. Wilt u een afspraak maken zodat we alle tijd voor u hebben? Neem dan contact met ons op.

Prijzen kunnen wijzigen in verband met de goudkoers en diamantprijzen en daarom zijn deze niet op de website opgenomen. Neem voor de actuele prijzen contact met ons op.