byR&C Diamonds is een Nederlands familie bedrijf waar al sinds 1947 door de familie Bruining met veel liefde en passie gewerkt wordt aan het maken van de meest prachtige sieraden. Alle sieraden worden onder eigen dak gemaakt, op maat, kleur en gewenste steengrootte. De sieraden die worden ontworpen zijn niet zomaar sieraden, het is pure emotie.

De diverse collecties hebben allen hun eigen stijl. De één is jong en fris, de ander robuuster maar toch zéér elegant en vrouwelijk. Alle collecties hebben één ding gemeen. De sieraden zijn werkelijk beeldschoon. De aanschaf van een sieraad is vaak gekoppeld aan een belangrijke gebeurtenis zoals een het behalen van een diploma, een jubileum of de geboorte van een kindje. Alles is even belangrijk en waardevol en daar draagt byR&C graag een steentje aan bij.

Hieronder ziet u een impressie van de collectie die we in onze winkel hebben. U bent meer dan welkom om ons een bezoek te brengen. We zullen u vol trots onze byR&C collectie laten zien en u zo goed mogelijk adviseren bij het uitzoeken van het perfecte sieraad.

Onze winkel is 7 dagen per week voor u geopend en u kunt bij ons terecht met én zonder afspraak. Wilt u een afspraak maken zodat we alle tijd voor u hebben? Neem dan contact met ons op.

 

Bekijk hieronder de speciale collectie Nous by R&C

 

Prijzen kunnen wijzigen in verband met de goudkoers en/of diamantprijzen en daarom zijn deze niet op de website opgenomen. Neem voor de actuele prijzen contact met ons op.