Pesavento sieraden hebben een geheel eigen, herkenbare, warme en uitgesproken stijl. De sieraden zijn bijzonder elegant en het Italiaans design is prachtig. Elk Pesavento sieraad is het resultaat van stilistische innovatie en technologische experimenten gecombineerd met traditioneel vakmanschap van de goudsmid.

In haar streven naar absolute schoonheid, creëert Pesavento met waardevolle materialen en nieuwe vormen verrassende resultaten met een eigen signature. Pesavento voert diverse collecties zoals DNA, Pixel, Stones en Pixel Diamonds. Elk van deze collecties heeft een eigen herkenbare stijl.

Hieronder ziet u een impressie van de collectie die we in onze winkel hebben. U bent meer dan welkom om ons een bezoek te brengen. We zullen u vol trots onze Pesavento collectie laten zien en u zo goed mogelijk adviseren bij het uitzoeken van het perfecte sieraad.

Onze winkel is 7 dagen per week voor u geopend en u kunt bij ons terecht met én zonder afspraak. Wilt u een afspraak maken zodat we alle tijd voor u hebben? Neem dan contact met ons op.

Prijzen kunnen wijzigen in verband met de goudkoers en/of diamantprijzen en daarom zijn deze niet op de website opgenomen. Neem voor de actuele prijzen contact met ons op.