Lapponia sieraden zijn niet alleen sieraden maar ook kunstobjecten op zich. Lapponia Jewelry werd in 1960 opgericht door goudsmid Pekka Antilla uit Finland. In de loop der jaren is het bedrijf gaan samenwerken met diverse ontwerpers/kunstenaars zonder daarmee de eigenheid en kunstzinnigheid van het merk te verliezen.

De collectie is vooral geïnspireerd op de natuur. Dit is ook terug te vinden in de namen van sieraden zoals Frozen Amathyst, Winter Pearls, Reef en Wave Dance. Vanwege het gebruik van organische vormen is én blijven de ontwerpen eigentijds. Zo kunt u uw leven lang diverse Lapponia collecties moeiteloos blijven combineren.

Hieronder ziet u een impressie van de Lapponia collectie zilveren sieraden die we in onze winkel hebben. U bent meer dan welkom om ons een bezoek te brengen. We zullen u vol trots onze collectie laten zien en u zo goed mogelijk adviseren bij het uitzoeken van het perfecte sieraad.

Onze winkel is 7 dagen per week voor u geopend en u kunt bij ons terecht met én zonder afspraak. Wilt u een afspraak maken zodat we alle tijd voor u hebben? Neem dan contact met ons op.

Prijzen kunnen wijzigen. Neem voor de actuele prijzen contact met ons op.