Onze huiscollectie Punte is samengesteld uit verschillende merken zoals bijvoorbeeld Eclat en Monzario.

Eclat staat voor een uitgebreid assortiment unieke sieraden uit eigen atelier. De sieradenlijn van Eclat is exclusief en wordt regelmatig vernieuwd. De sieraden zijn gemaakt van 14 karaat goud met diamant.

Sinds 1989 is Monzario een begrip om zijn stijlvolle Italiaanse design in gouden armbanden en colliers, ringen en oorsieraden. In 2010 is daar een prachtig vormgegeven collectie zilveren sieraden aan toegevoegd. Alle gouden Monzario ontwerpen worden uitgevoerd in 14 of 18 karaat en de zilver collectie in 925/000.

Hieronder ziet u een impressie van de collectie die we in onze winkel hebben. U bent meer dan welkom om ons een bezoek te brengen. We zullen u vol trots onze huiscollectie laten zien en u zo goed mogelijk adviseren bij het uitzoeken van het perfecte sieraad.

Onze winkel is 7 dagen per week voor u geopend en u kunt bij ons terecht met én zonder afspraak. Wilt u een afspraak maken zodat we alle tijd voor u hebben? Neem dan contact met ons op.

Prijzen kunnen wijzigen in verband met de goudkoers en diamantprijzen en daarom zijn deze niet op de website opgenomen. Neem voor de actuele prijzen contact met ons op.