Het Belgische echtpaar Laurence Aerens en Thierry Spitaels heeft in 1998 Bigli opgericht. De kleurrijke collectie juwelen wordt in Italië met de hand vervaardigd. U kunt kiezen uit 39 verschillende kleuren edelstenen waardoor u naar hartenlust kunt mixen en matchen.  De collectie bestaat uit tijdloze klassieke maar ook moderne modellen. Dat maakt de sieraden van Bigli uitermate geschikt voor de mode bewuste vrouw van nu.

Deze kleurrijke sieraden zijn in 18 karaats geel, wit en rosé goud leverbaar. Alle edelstenen zijn 100% natuurlijk. Naast ringen bevat de collectie ook bijpassende armbanden en hangers. Ook zijn er ringen verkrijgbaar met diamant. Bijzonder aan deze vrolijke kleurrijke collectie is dat er nieuwe kleuren gecreëerd kunnen worden doordat middels een oude techniek diverse lagen edelsteen op elkaar worden gelegd. Creëer uw eigen sieraad en kleur uw juwelen.

Hieronder ziet u een impressie van de collectie die we in onze winkel hebben. U bent meer dan welkom om ons een bezoek te brengen. We zullen u vol trots onze Bigli collectie laten zien en u zo goed mogelijk adviseren bij het uitzoeken van het perfecte sieraad.

Onze winkel is 7 dagen per week voor u geopend en u kunt bij ons terecht met én zonder afspraak. Wilt u een afspraak maken zodat we alle tijd voor u hebben? Neem dan contact met ons op.

Prijzen kunnen wijzigen in verband met de goudkoers en diamantprijzen en daarom zijn deze niet op de website opgenomen. Neem voor de actuele prijzen contact met ons op.