De ziel van een sieraad is volgens Gebrüder Schaffrath de diamant. Sinds 1923 ontwerpen en produceren zij de meest prachtige sieraden door alleen gebruik te maken van de allerbeste materialen zoals goud, platina en speciaal geselecteerde diamanten. Aan het ontwerp en het vervaardigen van de juwelen worden zeer hoge eisen gesteld. De lange traditie van vakmanschap vereist dat aan elk detail met liefdevolle zorg en perfectie wordt gewerkt.

Met een sieraad van Gebrüder Schaffrath draagt u niet zomaar een collier of ring, u draagt een kunstwerk met een diamanten ziel. De sieraden worden voorzien van een echtheidscertificaat die de authenticiteit bevestigen.

Hieronder ziet u een impressie van de collectie die we in onze winkel hebben. U bent meer dan welkom om ons een bezoek te brengen. We zullen u vol trots onze Gebrüder Schaffrath collectie laten zien en u zo goed mogelijk adviseren bij het uitzoeken van het perfecte sieraad.

Onze winkel is 7 dagen per week voor u geopend en u kunt bij ons terecht met én zonder afspraak. Wilt u een afspraak maken zodat we alle tijd voor u hebben? Neem dan contact met ons op.

Prijzen kunnen wijzigen in verband met de goudkoers en diamantprijzen en daarom zijn deze niet op de website opgenomen. Neem voor de actuele prijzen contact met ons op.