Fope Gioielli is een Italiaanse bedrijf dat is opgericht in 1929. Het bedrijf is gevestigd in Vicenza (Italië), waar tot op de dag van vandaag met veel passie wordt gewerkt aan vernieuwende collecties sieraden van topkwaliteit. De sieraden in alle Fope collecties worden gemaakt van 18 karaat wit-, geel- en/of roségoud en zijn verkrijgbaar in uitvoeringen met of zonder diamanten.

Al vier generaties lang ontwerpt en produceert de familie Cazzola, eigenaar van Fope Gioielli, vernieuwende, bijzondere maar ook stijlvolle en tijdloze sieraden. Elk sieraad is een parel op zich en staat garant voor de luxe en stijl die kenmerkend is voor Italiaanse klasse.

Hieronder ziet u een impressie van de collectie die we in onze winkel hebben. U bent meer dan welkom om ons een bezoek te brengen. We zullen u vol trots onze Fope collectie laten zien en u zo goed mogelijk adviseren bij het uitzoeken van het perfecte sieraad.

Onze winkel is 7 dagen per week voor u geopend en u kunt bij ons terecht met én zonder afspraak. Wilt u een afspraak maken zodat we alle tijd voor u hebben? Neem dan contact met ons op.

Prijzen kunnen wijzigen in verband met de goudkoers en diamantprijzen en daarom zijn deze niet op de website opgenomen. Neem voor de actuele prijzen contact met ons op.