Ook in onze winkel; de elegante en speelse collectie van Blush.

Verliefd op goud … deze sieradenlijn is elegant en speels en zeer geschikt voor de vrouw van vandaag. De eenvoudige verfijning van Blush weerspiegelt een jeugdige geest en een tijdloos design. Blush staat voor prachtig gedetailleerde en eenvoudige ontwerpen van 14 karaat goud in combinatie met zirkonia. De collectie bestaat uit elegante en fijne ringen, elk met een subtiel verschil. De sieraden kunnen heel goed zelfstandig maar ook gestapeld gedragen worden want ze zijn uitstekend met elkaar te combineren. Kettingen kunnen worden gedragen met hangers naar keuze.

Alle producten zijn gemaakt van 14 karaat goud (ook bekend als 585). Gekleurd goud, zoals rosé en witgoud, kan worden gecreëerd door toevoeging van koper en zilver. Sommige sieraden zijn met de hand voorzien van zirkonia van de hoogst mogelijke kwaliteit.

Hieronder ziet u een impressie van de collectie die we in onze winkel hebben. U bent meer dan welkom om ons een bezoek te brengen. We zullen u vol trots onze Blush collectie laten zien en u zo goed mogelijk adviseren bij het uitzoeken van het perfecte sieraad.

Onze winkel is 7 dagen per week voor u geopend en u kunt bij ons terecht met én zonder afspraak. Wilt u een afspraak maken zodat we alle tijd voor u hebben? Neem dan contact met ons op.

Prijzen kunnen wijzigen in verband met de goudkoers. Neem voor de actuele prijzen contact met ons op.