Slider-Punte09-1500x600

Wij zijn voor u altijd op zoek naar een aantrekkelijke en gevarieerde collectie sieraden. Onze passie voor het vak brengt op ons op vele beurzen zodat we altijd op de hoogte zijn van de nieuwste trends in design. We doen ons uiterste best om ieder jaar de mooiste collecties in te kopen, zowel van gerenommeerde luxe merken als van de trendy merken.

We laten u met onze collectie dan ook graag deze laatste ontwikkelingen en trends op sieradengebied zien. De diversiteit in zowel merken als prijzen is bij ons groot zodat u altijd iets kunt vinden wat bij u én uw budget past.

U vindt op de onderstaande pagina’s een impressie van verschillende sieraden van de merken:

De collectie sieraden die we op onze website presenteren, laat slechts een selectie zien van de totale collectie die we voeren. In onze winkel vindt u nog veel meer prachtige oorhangers, colliers en armbanden. U bent meer dan welkom om ons een bezoek te brengen. We zullen u vol trots onze collectie laten zien en u, met onze kennis en kunde, zo goed mogelijk adviseren bij het uitzoeken van het perfecte sieraad. Onze winkel is 7 dagen per week voor u geopend en u kunt bij ons terecht met én zonder afspraak. Wilt u een afspraak maken zodat we alle tijd voor u hebben? Neem dan contact met ons op.

Prijzen kunnen wijzigen in verband met de goudkoers en diamantprijzen en daarom zijn deze niet op de website opgenomen. Neem voor de actuele prijzen contact met ons op.