Slider-Punte03-1500x600

De goudsmid heeft een creatief en kunstzinnig beroep. Als metaalbewerker is de goudsmid gespecialiseerd in het ontwerpen en maken van sieraden en kleine kunstobjecten. Onze goudsmid werkt met diverse edelmetalen zoals goud, zilver, platina, titanium en roestvrijstaal al dan niet in combinatie met edelstenen.

Onze goudsmid maakt sieraden in beperkte oplage of zelfs in enkelvoud. Hierdoor ontstaat een uniek sieraad. U kunt bij onze goudsmid terecht voor het maken van onder andere bijzondere trouwringen, broches, armbanden en hangers. Het laten ontwerpen van een uniek sieraad is een samenspel tussen u en onze goudsmid. Een arbeidsintensief traject wat uiteindelijk resulteert in een persoonlijk en uniek sieraad. Voor het vermaken van bijvoorbeeld een ring die niet meer past of het repareren van een kapotte sluiting kunt u ook terecht bij onze goudsmid.

Boven onze winkel, op onze 2e verdieping, vindt u onze goudsmid, waarmee u een afspraak kunt maken om uw wensen door te nemen en u in alle rust te laten adviseren. Daarnaast hebben wij ook de beschikking over horlogemakers die voor u kleine herstelwerkzaamheden uitvoeren en uw horloge batterijen vervangen als dat gewenst is.

Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen of wilt u uw wensen voor een uniek sieraad bespreken met onze goudsmid, neem dan gerust contact met ons op… we helpen u graag verder!